info@protronics.nl 030 6364689

MEER DAN 16 JAAR ERVARING IN TECHNIEK

Ons installatiebedrijf heeft een breed aanbod aan audiovisuele middelen voor bedrijven en particulieren. Sinds de oprichting in 2004 hebben we hard gewerkt om onze huidige status als audiovisueel (AV) specialist te realiseren. Een positie die bereikt is door onze medewerkers, die zijn opgeleid als ‘pro installers’ om elektronische apparatuur te installeren. Daarnaast hebben we jarenlange ervaring op AV-gebied, onderhouden we uitstekende relaties met onze productpartners, zijn we flexibel en leveren we kwaliteit en service.


SNELLE SERVICE DOOR HEEL NEDERLAND
Voor elke opdracht bieden wij de juiste dienstverlening, een deskundige ondersteuning en snelle service. Wij leveren microfoons en versterkers voor uw presentatie, maar ook de hele inrichting voor uw bedrijfsfeest: van geluidsinstallatie en discoverlichting tot plasma- of LED-schermen.

Vanuit het centraal gelegen Houten (provincie Utrecht) zijn wij u snel van dienst door heel Nederland. Wij hechten veel waarde aan een goed en eerlijk advies. U kunt er altijd van op aan dat wij:

  • Eerlijk zijn
  • Doen wat we beloven
  • Creatief advies geven
  • Gedetailleerde kennis hebben van al onze producten
  • Gebruik maken van kwalitatief hoogwaardige producten
  • Maatwerk oplossingen bieden
  • Nazorg leveren

Verhuur-homeINSTALLATIE
Onze medewerkers zijn servicegerichte experts. Zij hebben specialistische kennis van complexe audiovisuele middelen, IT-oplossingen, Camerabeveiliging, antenne-/satellietsystemen, vergader- conferentiesystemen, beeld & geluidsinstallaties en nog veel meer.

VERHUUR

U kunt bij ons terecht voor het huren van presentatie-, informatie- en communicatieapparatuur en installatiediensten. Wij bieden maatwerkconcepten en een pakket van innovatieve kwaliteitsproducten.

SERVICE

Onze standaard service behelst onder meer technisch advies en begeleiding bij de aanleg van audiovisuele installaties. Ook verzorgen wij onderhoud en reparatie van uw apparatuur. Als uw installatie kapot is, regelen wij vervangend materiaal.